top of page

NUTRICIÓ - PSICONUTRICIÓ

DUNIA.jpg

T’acompanyo a fer el canvi d'alimentació i estil de vida que mereixes i el teu cos reclama, al teu ritme perquè ho sentis com una aventura d'autodescobriment del teu potencial, on reconquistaràs la teva salut amb canvis a llarg termini. Per recobrar la salut a nivell integral, tant física (alimentació, microbiota intestinal, hormones, descans, esport ...), com mental i emocional (estrès, ansietat, depressió, autoestima, ...).

Dietètica Integrativa, hàbits saludables i estil de vida.

* Prevenir i tractar la causa subjacent dels símptomes de patologies o problemes de salut que t’incomoden i influeixen en el teu dia a dia afectant la teva qualitat de vida com ara: migranyes, síndrome premenstrual, acne, intoleràncies alimentàries, ansietat, disbiosi, distensió abdominal, insomni, restrenyiment, malatíes autoinmunes, hipotiroïdisme, entre d'altres.
* Treballem de forma integral per restablir la salut del teu sistema gastrointestinal des de l'arrel, atenent molt especialment a la teva microbiota intestinal i a la relació d'aquesta amb el sistema nerviós central, hormonal i immunitari.
*Si valorem què pot ser útil per a tu, organitzem un exemple d'alimentació d'una setmana atenent a les teves necessitats, gustos i disponibilitat de temps. Perquè així puguis cuinar en un dia diverses preparacions per a la setmana, creant un "fons de nevera" deliciós i nutritiu que atengui a les teves necessitats particulars, et faciliti l'adherència als canvis i el gaudi de la cuina.
* T’acompanyo en la pèrdua de pes, des d’una perspectiva integral a través d'un aprenentatge real, personalitzat i a llarg termini perquè connectis realment amb el teu cos i els seus senyals, sense dietes tancades, rígides ni calcular kcal.
* T’acompanyo a gaudir del plaer de nodrir el teu cos a tots els nivells connectant amb aliments reals, de proximitat i temporada. A través del contacte amb la natura, les plantes, la terra, la cuina saludable i l'alquímia dels fermentats.
* Et facilito informació de receptes, trucs culinaris i combinacions de plats per elaborar de forma senzilla, eficaç i sense haver d'invertir molt de temps.
* Obtindràs recomanacions i idees d'activitat i exercici físic.

* Suggeriments per equilibrar el teu estrès i recomanacions de suplementació natural, remeis naturals i teràpia floral de Bach.
* Acompanyament psiconutricional per a millorar la teva relació amb el menjar.

Inscripcions

Shanti (Av. Josep Tarradellas, 63)

✆ 630 47 99 76

bottom of page