top of page

CASA DE LUNA

foto-guies-slider.jpg

Creixement conscient

 

Inscripcions

Shanti (Av. Josep Tarradellas, 63)

✆ 630 47 99 76

H

Arts Manuals Waldorf: Es tracta d'un espai creat per a que l'infant pugui desenvolupar la seva creativitat. En cada sessió preparem una taula amb diferents elements naturals i propostes, amb l'objectiu d'inspirar i posar en marxa la pròpia expressió creativa.  Per a infants de 5 a 12 anys (és possible assistir acompanyats per un adult).

Cicle Arts Manuals Artesania: Es tracta d'un espai mensual en el que aprendrem diferents tècniques manuals, antigues, de la mà d'artesans del territori. Filar cotó que hem extret de la flor, fer-nos cistelletes de pauma o tenyir teles amb flors seran algunes de les experiències que viurem.  Per a infants de 5 a 12 anys (és possible assistir acompanyats per un adult).

 

Cercle de llunes, acompanyant la sexualitat amb nenes de 7 a 12 anys: Es tracta de sessions mensuals d'una hora i mitja, en grup, on ens endinsarem en el coneixement profund del cos femení des d'una mirada dolça, amable i empoderadora. Ens endinsarem en la ciclicitat femenina i ens prepararem per a la primera menstruació.

 

Sessions individuals d'acompanyament a la lectoescriptura Inspiració Waldorf: Aquestes sessions estan destinades a infants des dels 5 als 9 anys, tant si presenten dificultats en l'aprenentatge com si l'objectiu és oferir-los una manera bonica, cuidada i respectuosa de conèixer i connectar amb les lletres, les cançons i les històries.

 

Teràpia Menstrual: Sessions individuals en les que oferim eines per adentrar-nos en el coneixement d'una mateixa, a través de la ciclicitat. Tenir consciència del propi cicle menstrual és bàsic per a conèixer-nos i poder-nos respectar. 

 

Rituals en família Inspiració Waldorf: Es tracta de trobades en família on celebrarem les principals festivitats lligades a la naturalesa, els Solsticis i els Equinoccis, la Festa de la Llum, la Festa de la Llebre de Pasqua, l'Advent... Les trobades tindran una duració de dues hores i constaran d'un ritual, un conte, música i/o ball i una manualitat creativa. 

 

Curs de màgia: Es tracta d'un espai on acompanyarem el món màgic que, de manera natural, sorgeix i viu durant la infància. Oferirem eines de connexió amb un mateix, amb el Ser autèntic; oferirem un espai per aprendre a gestionar les emocions, per a empoderar-nos i equilibrar-nos a través dels elements; oferirem recursos per travessar la por, la vergonya, la tristesa, per a desplegar la imaginació i la creativitat. A partir de 6 anys.

 

Rituals:

Ritual de benvinguda a la primera menstruació

Ritual de preparació al part

Ritual de benvinguda al bebè

Ritual de tancament del puerperi

Ritual Llavor-Llum, de reconeixement i sanació de la pèrdua d'un bebè, durant l'embaràs.

Ritual de benvinguda a la Dona Plena (menopausa)

bottom of page