top of page

DEPURACIONS I HIDROTERÀPIA DE CÒLON

Depuracions i Hidroteràpia de Còlon

El perquè d’una depuració:

El cos en el seu funcionament metabòlic realitza dues accions. Per un costat, genera toxines i, per l'altre, les elimina. No obstant, quan aquest equilibri s'altera per malalties, mals hàbits i alimentació no adequada s'ha d'ajudar al cos a retornar al seu estat òptim.

Mitjançant l’alimentació i, en alguns casos amb algun ajut complementari, es facilita la filtració del fetge, el qual és l'òrgan per excel·lència de filtració i que per tant, el que acumula més toxines. 

El perquè de la hidroteràpia del còlon:

Per complementar la depuració de toxines mitjançant l'alimentació, es recomana realitzar la hidroteràpia de còlon ja que desfà i s'endú les restes de femta enganxades a les parets intestinals. Aquesta neteja de cúmuls de femta ajuda al fetge en la seva funció de depuració i a regenerar la flora intestinal.

La depuració produeix canvis en la mucosa del cos i la hidroteràpia facilita la desincrustació. Una depuració sense hidroteràpia del còlon és com canviar l’oli del cotxe però no canviar els filtres.

El procés dura uns 8-10 dies, amb els dies d´adaptació inclosos. Els dos dies anteriors i posteriors a la depuració són per facilitar una adaptació gradual al nostre cos.

El tractament és totalment personalitzat, adaptant el tipus de depuració que millor s'adapta a cada persona en funció dels hàbits alimentaris i de l’estil de vida. Posteriorment, si cal, es dóna assessorament per continuar amb una alimentació saludable, assolible en cada cas particular.

bottom of page