EL NOSTRE EQUIP

Rosa Obiol

Fins fa poc, la meva trajectòria professional ha estat centrada en l’àmbit de la infermeria del treball. El sentiment de cuidar i d’acompanyar a les persones en tot el trajecte de la seva vida em porta a realitzar el màster d’Envelliment i Salut que m’apropa a la realitat de la gent gran i que em fa sentir les seves pors, la seva saviesa, les carències i solituds. Paral·lelament a aquesta trajectòria professional, em formo en diferents especialitats de teràpies complementàries vibracionals-bioenergètiques (Homeopatia, Flors de Bach, Reiki...) que em permeten ampliar la pròpia visió del concepte de salut.

Les inquietuds personals, emocionals, espirituals m’apropen al ioga. Els anys de coneixements, formació i experiències vivenciades al costat dels meus professors Bhavani Chaitanya Bramacharini i Govinda Chaitanya Br., desperten en mi les ganes de compartir tot el viscut, tot l’aprés i d’intentar seguir la seva línia, el seu llinatge.

La necessitat de canvi vital i les ganes de contribuir al benestar, la salut i la felicitat des d’un àmbit diferent, em porten a un camí de vida on aquestes diverses àrees de coneixements s’han pogut fusionar. I així neix Shanti, on aquestes inquietuds, compartides amb la meva germana Imma creen aquest espai: Shanti. Salut, benestar i creixement personal.

I el camí segueix, el creixement continua al costat de la meva mestra,  Bhavani Chaitanya Bramacharini

Professora de Ioga - Infermera - Flors de Bach.

Mònica Torres

Crec que des de que tinc ús de raó m’he sentit captivada pel món de les teràpies naturals. Va ser per això que l’any 1999, amb tant sols dinou anys, vaig decidir fer un canvi en la meva vida i vaig començar a treballar a Caldea (Andorra), el centre termal més gran d’Europa. Allí vaig estudiar Quiromassatge, on durant alguns anys vaig poder compaginar els meus estudis de Reflexologia, Mètode Pilates, Drenatge Limfàtic, Quiromassatge Esportiu, Thai, Shiatsu i altres tècniques de balneoteràpia, amb el meu treball de Massatgista  i classes dirigides.

 

Poc a poc, vaig anar especialitzant-me en el món de l’spa, els massatges i les teràpies naturals. Preparant-me i treballant dur vaig anar creixent com a professional. He tingut l’oportunitat de dirigir una cadena d’spas i va ser llavors quan vaig veure que era realment la combinació que havia buscat: poder oferir els meus tractaments a les persones i els meus coneixements a altres terapeutes que comencen en el món de les teràpies naturals.

He cursat Osteopatia Estructural I i II, Osteopatia Visceral i Osteopatia Craneo Sacral, a l'escola Mans de Castelló i Reequilibri Osteopàtic i Funcional ROF a Saragossa IAO.

Paral.lelament continuo aprofundint en diferents tècniques i maneres d’entendre el cos i la salut com Acupuntura Zonal a l’ I.A.O. i Auriculoteràpia en Mans.

 

Quiromassatge - Reflexologia - Osteopatia

Immaculada Obiol

Sóc professora d'Educació Física.  La meva vocació ha estat mostrar com tenir cura dels cos, com mantenir-lo en forma i adquirir hàbits de vida saludables on la pràctica de l'activitat física ocupi un lloc important.

També la dansa ha format part d'aquesta vocació. Vaig practicar i ensenyar dansa Jazz en la meva joventut.

La vida laboral em va allunyar de la dansa però fa uns anys, en conèixer el Sistema Rio Abierto vaig redescobrir el plaer de ballar i no només això, també he aprés a "escoltar" el que diu el meu cos. El cos enregistra totes les vivències emocionals i conèixer-les, activar-les i acceptar-les a través del moviment ens ajuda a créixer com a persones. 

Professora d'Educació Física i del Esport. Diplomada en el Sistema Rio Abierto

Dúnia Mulet

Sóc llicenciada en Psicòloga, Técnic superior en dietètica i coach nutricional amb titulació oficial i actualització constant.  També estic formada en cuina terapèutica i dietètica naturista i oriental.

Tinc l'especialitat en terapia familiar sistèmica.

I formació com a terapeuta EFT (tapping), Flors de Bach, Kinesiologia Holística i EMDR.

I amb totes aquestes eines de que disposo t'acompanyo a fer el canvi en la millora de la qualitat de vida que desitges, al teu ritme, sense pressió, perquè ho sentis com una aventura d'autodesobriment del teu potencial on reconquistaràs la teva salut canvis a llarg termini que t'aproparan a una vida més coherent amb la teva essència.

Per això et proposo un acompanyament integral atenent l'aspecte corporal (alimentació, descans, esport, suplementació natural) a través de la nutrició integrativa i el coaching nutricional per millorar els hàbits i l'estil de vida.

I l'aspecte psicològic, a través d'un acompanyament psicoemocional terapèutic, atenent al teu estat mental i emocional abordant aspectes com l'estrés, l'ansietat, autoestima entre d'altres.

Psicologia - Nutrició

Please reload