top of page

TERÀPIA MANUAL

QUIROMASSATGE

Es realitza en moviments més o menys intensos, rítmics i profunds.
La seva finalitat fonamental és eliminar certes dolències físiques, millorar la funció circulatòria, recuperar la mobilitat dels teixits musculars, alleujar o reduir el dolor i proporcionar benestar i relaxació.

QUIROMASSATGE ESPORTIU

Millora el rendiment esportiu, preveu les lesions, lluita contra la fatiga i augmenta la capacitat de treball i recuperació.
Es pot aplicar abans o després de l’entrenament o competició. En funció d’això, la seva finalitat serà d’escalfament o de descàrrega muscular.

AROMÀTIC ZEN

Massatge relaxant amb olis essencials. Es pot aplicar en una zona en concret o a tot el cos. Es realitza amb un ritme lent i manipulacions suaus. És ideal per assolir un estat de relaxació inigualable.

DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL

És una tècnica que es realitza en les mans a través de moviments molt suaus lents i repetitius. Es realitza per tot el cos i la seva finalitat és afavorir la circulació limfàtica.
Ens ajuda a eliminar toxines, estimula el nostre sistema immunitari, millora la retenció de líquids i redueix la inflamació.

NEUROSEDANT

Massatge amb oli calent i essències que combina suaus i fluids passos. Aconsegueix relaxar enormement el sistema nerviós, eliminar les tensions físiques i emocionals, i ens ajuda a combatre l’estrès i l’insomni.

CRANEOFACIAL

Massatge relaxant sobre la base del cabell,cara i cervicals. Relaxa el sistema nerviós i ens ajuda a eliminar el cansament psíquic i alleujar mals de cap i migranyes.

THALASSA

Massatge relaxant per tot el cos amb sals de mar i oli calent. Realitza una exfoliació profunda que ens ajuda a retirar les cèl·lules mortes de les capes superficials de la pell, deixant-la amb molta lluminositat, més elasticitat i un millor aspecte.

CALIFORNIÀ

Es treballa amb les mans, la punta dels dits, l’avantbraç i colzes. Es realitzen moviments llargs i envoltants, tocs firmes i segurs, rotacions i estiraments. Es produeix una alliberació de les tensions musculars i emocionals, donant com a resultat un treball holístic profund.

GEOTHERMAL

Massatge que es realitza amb pedres calentes i fredes en moviment pel cos i pedres fixes sobre els meridians energètics. Produeix reaccions molt beneficioses i agradables. L’energia que desprenen les pedres permet resultats profunds i indolors, augmentant la circulació, portant els nutrients necessaris a cada cèl·lula, accelerant l’energia vital, oxigenant el cos i reduint el nivell d’estrès.

THAILANDÈS

Es una tècnica que combina principalment estiraments passius i pressions. S’utilitzen mans, colzes, peus i genolls per a poder realitzar el tractament més intens i efectiu. El massatge thailandès és una teràpia única que ens ajuda a l’obertura gradual del cos, incrementa la mobilitat i la flexibilitat i disminueix la tensió corporal. També ens aporta una millora en la postura i dóna un benestar general.

PEDRES VOLCÀNIQUES DE HAWAÏ

Aquesta teràpia combina les tècniques del massatge tradicional amb l’aplicació sobre la pell de pedres volcàniques calentes. Facilita que flueixi l’energia vital i alleujar així trastorns físics i emocionals.

CANYES BAMBÚ

Massatge en el que utilitzen les canyes de bambú per aconseguir un estat de relaxació absolut i alliberar les tensions acumulades. Els moviments de les canyes sobre la pell produeixen un efecte sedant sobre les terminacions nervioses i són molt efectius com a relaxant muscular. A més, gràcies a la tècnica de pressió per fregament i lliscament, afavoreix el drenatge de líquids retinguts i la regeneració dels teixits, per la qual cosa combat el greix localitzat i reafirma la pell.

SHIATSU

La paraula shiatsu vol dir pressió amb els dits. Aquesta teràpia manual japonesa es basa en l’aplicació de pressions localitzades al llarg dels meridians energètics que descriu la medicina tradicional xinesa. Aquestes pressions es realitzen amb els polzes, els palmells de les mans i, de vegades, amb els genolls i els colzes. La seva finalitat és corregir desequilibris del cos, mantenir i promoure la salut i assolir un estat de relaxació profund.

PINDASWEDA

És un massatge realitzat amb uns saquets de tela farcits de diferents elements, entre ells arròs, herbes aromàtiques, plantes medicinals i espècies. Els saquets s’escalfen al vapor i es realitzen pressions per diferents parts del cos. Té una acció hidratant i desintoxicant per a la pell i aporta una profunda relaxació, millorant l’estrès, l’insomni i problemes reumàtics.

REFLEXOLOGIA

Els nostres peus representen un mapa dels òrgans del cos humà.
A través de l’estimulació manual ajuda a calmar el dolor, facilita l'eliminació de toxines i preveu algunes dolences. Amb tant sols realitzar un massatge o una pressió als punts adequats, l’acció terapèutica arribarà fins la zona afectada.

ANTICEL·LULÍTIC

És un massatge fort i amb manipulacions ràpides i contundents, ja que ha de desfer els nòduls cel·lulítics a fi que la nostra pell estigui més ferma i cuidada. Les principals funcions són obrir els porus, mobilitzar el sistema limfàtic, trencar el greix i facilitar la penetració dels olis essencials. A més, permet millorar la circulació venosa i limfàtica, el to muscular i l'aspecte de la pell.

REAFIRMANT

Aquest tipus de massatge és ideal per a persones que tenen sobrepès o pateixen de flacidés. La tècnica per reafirmar les diverses zones corporals està destinada principalment a recuperar l'elasticitat i tonicitat de la pell. El massatge reafirmant consisteix en realitzar petits amassaments per facilitar l'eliminació de líquids i toxines, millorant la tornada venosa i la circulació.

HIGIENE FACIAL PROFUNDA (ECO)

La importància de netejar profundament la nostra pell és lluitar contra els punts negres i barbs resultants de l'acumulació d'impureses ambientals o produïdes pel propi organisme. Aquest tractament desintoxica, neteja i purifica la teva pell d’una manera natural i ecològica amb aromateràpia i tovalloles calentes.

FACIAL HIDRONUTRITIU (ECO)

Tractament ecològic indicat per a tot tipus de pell a base d’aigua de roses i oli essencial de sàlvia, que retarda l’envelliment cel·lular, estimula la microcirculació i aporta lluminositat i elasticitat a la pell.
Inclou una exfoliació, mascareta i massatge facial.

FACIAL DEFATIGANT (ECO)

Tractament ecològic indicat per a persones que mostren clars símptomes de cansament i estrés. Ajuda a reduir notablement les expressions d'esgotament relaxant els músculs facials, reafirmant i tonificant el cutis. Inclou una exfoliació, mascareta i massatge facial.

FACIAL ESPECÍFIC (ECO)

Tractament facial ecològic que s’adapta a qualsevol necessitat: pells greixoses, seques, joves, amb acnè, anti-edat...
Inclou una exfoliació, mascareta i massatge facial.

RITUAL HAMMAM

Un viatge per Turquia. Es realitza una exfoliació profunda amb guants de crin, seguida d'un massatge oriental. Els seus beneficis són purificants i hidratants per a la pell. Una combinació subtil de teràpies que ens aporta un moment de relaxació inigualable per al cos i la ment. Tractament facial i corporal.

RUTA PER LES ESPÈCIES

Un dels Rituals més complets per viure una nova forma d'experimentar les sensacions més autèntiques de la ruta de la seda. Es tracta d'una fantàstica exfoliació oriental elaborada amb espècies naturals que es deixen actuar en forma d’embolcall. Es finalitza amb un massatge d’olis a base d’anís estrellat, gingebre, canyella i cardamom, entre d’altres.

Please reload

bottom of page